Jeg renoverer dit hjem helt efter dine ønsker​

Drømmer du om en større eller mindre renovering af badeværelse? Så lad mig renovere det for dig. Hos Murermester Frank Kjeldsen er du og dine ønsker altid i centrum. Dermed kan du være sikker på, at du får det præcis, som du forestiller dig.

Jeg har over 30 års erfaring med murerarbejde, herunder med at renovere badeværelser og toiletter. Jeg kører ud til boligejere i blandt andet Smørum, Ballerup og omegn for at lave smukke og unikke baderumsløsninger.

Indbydende, rummelige og funktionelle baderum​

Badeværelser må gerne være indbydende, rummelige og funktionelle, men det lever mange ældre badeværelser ikke op til. Dertil kommer, at vi har anderledes ønsker til farver, armaturer og funktioner end tidligere. Mange vil hellere have bedre plads end at have et badekar, og de fleste ønsker god skabsplads til ekstra toiletpapir, rene håndklæder og elektroniske plejeprodukter med videre. Jeg kan hjælpe, uanset dine ønsker.

Hvad koster renovering af badeværelse? Hvis du ikke ønsker en lille badeværelsesrenovering, så kan du også spørge: Hvad koster et nyt badeværelse? 

Mine priser afhænger naturligvis af både omfanget og materialerne. Det kan for eksempel være, at du ønsker en ombygning, hvor både rør og elektricitet skal flyttes. Det kan også være, at du bare ønsker en modernisering.

Få et tilbud på renovering af badeværelse​

Kontakt mig gerne for at høre mere, og jeg kommer gerne ud til en snak, hvis du ønsker et nyt bad og toilet. Jeg kommer meget gerne med råd, vejledning og inspiration, mens du fortæller mere om dine ønsker. Herefter kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris på renovering af badeværelse.

Kontakt Murermester Frank Kjeldsen

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 23 61 69 59, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Murermester Frank Kjeldsen

Kløvervej 4, 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

CVR: 29675929

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 61 69 59

E-mail: frankkjeldsen@gmail.com

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Alle dage: 08.00-18.00