Murermester Frank Kjeldsen​

Facadeisolering indvendigt eller udvendigt

Dine ønsker og behov er altid i centrum

​Trænger dit hus til en ordentlig facadeisolering? Så kan jeg isolere facaden for dig. Hos Murermester Frank Kjeldsen er dine ønsker og behov altid i centrum, uanset om det er en lille eller stor isoleringsopgave.

Jeg har over 30 års erfaring med indvendig og udvendig isolering af facader. Jeg servicerer boligejere i blandt andet Smørum, Ballerup og Værløse samt mange andre steder.

Udvendig efterisolering er mest effektiv

​Jeg tilbyder alle former for facadeisolering på huse i alle størrelser. Det kan være enten indvendig isolering af ydervæg eller udvendig isolering af facade.

Det er mere effektivt at isolere huset udvendigt end indvendigt, hvis det ikke er muligt eller optimalt med en hulmursisolering. Dertil kommer, at risikoen for fugtproblemer minimeres. Samtidig får huset nye og flotte facader igen, og du undgår en senere renovering af facaden.

Jeg kan efterisolere med for eksempel Skalflex, Rockwool eller Weber, men der er mange andre muligheder. Du får naturligvis råd og vejledning, når jeg ser nærmere på huset, herunder om fordele og ulemper ved facadeisoleringen.

Hvad koster facadeisolering?​

Mine priser for facadeisolering afhænger af, om det er udvendigt eller indvendigt. Dertil kommer en række andre forhold. Der kan for eksempel være behov for at flytte radiatorerne ved indvendig efterisolering.

Kontakt mig for at aftale et besøg, hvor jeg gennemgår huset sammen med dig. Samtidig kan vi tale om dine særlige ønsker. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en fair pris på isoleringsarbejdet.

Kontakt Murermester Frank Kjeldsen

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 23 61 69 59, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Murermester Frank Kjeldsen

Kløvervej 4, 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

CVR: 29675929

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 61 69 59

E-mail: frankkjeldsen@gmail.com

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Alle dage: 08.00-18.00